EVENTS

BRASSERIE - RESTAURANT

Voor het organiseren van diners, vergaderingen, bedrijfsevenementen, borrels, bruiloften, barbecues en/ of feesten is de Haven van Zandvoort een perfecte locatie. Op een prachtige plek dicht bij het centrum en op het strand. een echte hotspot waar je gedurende het hele jaar in je eigen privé ruimte of in de beachclub pure strand sfeer proeft. Van een zalig diner bij een mooie zonsondergang tot een sfeervolle beachparty met beide voeten in het zand…bij de Haven van Zandvoort is het allemaal mogelijk! We bespreken jouw specifieke wensen graag persoonlijk zodat we een maatwerk programma kunnen aanbieden. Het paviljoen beschikt over een beachclub, terras en een evenementen ruimte die aangepast kan worden aan de grootte van het gezelschap. Zwevend door het gebouw is een schuifwand die ervoor zorgt dat elke partij over zijn eigen exclusieve ruimte beschikt. Het paviljoen kan ook in zijn geheel afgehuurd worden.  

Kom je langs of wil je meer informatie? We zijn bereikbaar via events@dehavenvanzandvoort.nl of bel naar 023-5718888. Via onderstaande button is het mogelijk om direct vrijblijvend een offerte aanvraag te doen. Wij nemen dan snel contact met jou op!

Feest

Feest vieren met familie, vrienden, relaties en/of collega’s? Hoe groot of klein jouw feest is, wij verzorgen het graag. De Haven van Zandvoort biedt plaats aan maximaal 350 gasten. Welkomstdrankjes, feestelijke hapjes, taartjes: wij bespreken graag jouw wensen. Van een borrel, verjaardagsdinner tot groot feest, het is allemaal mogelijk. Wat de gelegenheid ook is, wij regelen het voor jou.

Zakelijk

Vergaderen, hei-sessies, trainingen of gewoon een goed personeelsfeest: bij de Haven van Zandvoort kan het allemaal. Er zijn veel mogelijkheden. Binnen, buiten, lunch, diner of BBQ op het strand. Ons gastvrije en professionele team staat graag klaar om van ieder evenement een succes te maken. Bij minder weer kunnen diverse activiteiten naar binnen worden verplaatst, waardoor uw event onder elke weersomstandigheden geslaagd zal zijn.

Trouwen

Vier de liefde bij De Haven van Zandvoort. Is het jullie droom om te trouwen aan zee? Ons team staat voor jullie klaar om die droom werkelijkheid te laten worden. We bieden alle mogelijkheden om jullie trouwdag tot in de puntjes te verzorgen. Van het ja-woord op het strand tot een diner en feest op het terras met uitzicht op zee, in een relaxte en warme sfeer waarin je je direct thuisvoelt.