EVENTS

BRASSERIE - RESTAURANT

De Haven, een verborgen schat in Zandvoort! Het hele jaar geopend en daarmee een ideale plek voor evenementen tijdens alle seizoenen, op of aan het strand. Het paviljoen beschikt over ruimtes die voor zowel kleine als grote evenementen (tot 1000 personen) gebruikt kunnen worden. Denk aan bruiloften, personeelsfeesten, productpresentaties, vergaderingen en diners of barbecues. Ook een exclusieve afhuur van het naastgelegen paviljoen, met eventueel volledig eigen inrichting en sfeer, is mogelijk.

Kom langs of wil je meer informatie? We zijn bereikbaar via events@dehavenvanzandvoort.nl of 023-7410065. Via onderstaande button is het mogelijk direct een offertevraag in te dienen.

Feest

Feest vieren met famillie, vrienden, relaties en/of collega’s? De Haven van Zandvoort biedt plaats aan maximaal 1000 gasten. Hoe groot of klein je feest is, wij verzorgen het tot in ieder detail. Van welkomstdrankje tot toetje, van aankleding tot entertainment. De locatie is sowieso uniek, een mooie zonsondergang brengt magie aan de avond. Alles is leuker op het strand!

Trouwen

Vier de liefde bij De Haven van Zandvoort. Is het jullie droom om te trouwen aan zee? Ons team staat voor jullie klaar om die droom werkelijkheid te laten worden. We bieden alle mogelijkheden om jullie trouwdag tot in de puntjes te verzorgen. Van het ja-woord op het strand tot een diner en feest op het terras met uitzicht op zee, in een relaxte en warme sfeer waarin je je direct thuisvoelt.

Zakelijk

Er is heel veel mogelijk bij de Haven van Zandvoort; binnen, buiten, lunch, diner of zelfs een bbq op het strand. Ons gastvrije en professionele team staat klaar om van elk evenement een succes te maken, dus ook je zakelijke bijeenkomsten. Vergaderen, presenteren, borrelen of gewoon een goed personeelfeest: hier kan het allemaal!