MENU

BRASSERIE - RESTAURANT

De Haven van Zandvoort, middenin het centrum en aan het strand, is een echt allround restaurant. ’s Ochtends is het een heerlijke plek om de dag goed te starten met een fijne kop koffie, ’s middags wordt er volop geluncht en ook voor een goed diner is ‘De Haven’ the place to be! 

De keuken

Onze chefs werken met zorgvuldig geselecteerde, liefst regionale ingrediënten. Ons menu is samengesteld met passie voor de smaken en veelzijdigheid van mooie producten. Het team streeft er naar u te verrassen met gerechten die gekenmerkt worden door stijlvolle eenvoud en pure smaken. 

Bieren en wijnen

Gezelligheid in je glas en gastronomie op je bord. Dit zien wij graag in een perfecte combinatie. Onze wijnen zijn zorgvuldig geproefd en gekozen en sluiten aan bij onze gerechten. Liever een verfrissend of juist pittig biertje? Wij hebben altijd iets moois op de tap of in de fles. Wanneer jij je op je gemak voelt, heerlijk geniet van een mooie stranddag én met een fijn gevoel naar huis gaat, hebben wij ons doel behaald.

Cocktails en bites

Niets beter dan op het strand en met de voetjes in het zand te genieten van een -door ons voor jou met liefde gemaakte- cocktail. Check onze kaart en kies een van onze klassiekers zoals de Aperol Spritz of een Espresso Martini. Borrelplateau erbij en je dag kan niet meer stuk!